Barion Pixel
 

ÁSZF

Az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) az YNFOO ONLINE Kft. (a továbbiakban Eladó) és a vele szerződéses kapcsolatba lépő vásárló (a továbbiakban Vevő) között létrejövő szerződés általános feltételeit tartalmazza.

Az Általános Szerződési Feltételek Vevő által történő elfogadása a webáruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele.

Az Általános Szerződési Feltételek a weblap oldalsó menüjének alján elhelyezett ÁSZF linkre kattintva érhető el. Eladó fenntartja magának a jogot az Általános Szerződési Feltételek külön értesítés és indoklás nélküli módosítására. Vevő felelőssége, hogy az Általános Szerződési Feltételek módosítását kövesse. A módosítást követően a webáruház használata az Általános Szerződési Feltételek módosításának elfogadását jelenti.


Kivel jön létre a szerződéses kapcsolat?

Cégnév: YNFOO ONLINE Kft.

Képviseli: Joó László (Ügyvezető)

Székhelye: 1134 Budapest, Kassák Lajos utca 66.

Telefon: 06-20-612-0467

Email címek: ynfoo.kft@gmail.com, hello@pastelgram.hu, pastelgram.hu@gmail.com

Weblap: https://www.pastelgram.hu

Cégjegyzékszám: 01-09-927122

Bankszámlaszám: CIB Bank 10700505-22807805-51100005

Adószám: 14943689-2-41

EU-adószám: HU14943689


A szerződés megkötésének lépései

Regisztráció / Bejelentkezés

Webáruházunkban vásárolni (vagy a Kosár és Kívánságlista funkciókat használni) regisztráció nélkül is lehetséges, de igény szerint (hogy a későbbi vásárlást megkönnyítse magának a Vevő) regisztrálhat is webáruházunkban, így adatait elmentjük. Ezeket az adatokat teljes körűen és helyesen kell megadni.

A Vevő regisztráció után visszaigazolást kap, amiben egy aktiváló linket is talál. Aktiválás után a következő vásárlásnál már felhasználói nevével és jelszavával léphet be az áruházba. A Vevői adatok bejelentkezés után módosíthatóak. Elfelejtett jelszó esetén a Vevő igényelhet megadott e-mail címére egy új jelszót.

A vásárlás lépései

• A megrendelni kívánt áruk és szolgáltatások kosárba helyezése,
• Fizetési mód kiválasztása,
• Szállítási, átvételi mód kiválasztása,
• Szállítási és számlázási adatok megadása,
• Megrendelés ellenőrzése,
• ÁSZF elfogadása,
• Megrendelés végleges elküldése.
• Megrendelés visszaigazolása e-mailben.

Vevő a megrendelés végleges elküldésével kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el. A megrendelésre az adott megrendelés időpontjában érvényes Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak.

Eladó a megrendelhető áruk körét és darabszámát korlátozhatja.

A Vevő megrendelésének megérkezését a rendszer automatikusan visszaigazolja. Eladó akkor fogadja el a megrendelést, ha Vevő a megrendeléshez szükséges valamennyi információt helyesen Eladó rendelkezésére bocsátotta a regisztráció során vagy a megrendelés időpontjában. A hibás adatokból eredő téves teljesítésből eredő károkért Eladó felelősséget nem vállal, az ebből eredő költségeket a Vevő viseli, illetve köteles megtéríteni Eladó részére.

A megrendelés elutasítását (ha nem jó a cím, vagy hiányosak az adatok) Eladó külön e-mailben jelzi a Vevőnek. A megrendelés Eladó által történő elfogadása esetén a szerződés létrejön. A megrendelés elfogadására irányuló elektronikus levél hiányában is létrejön a szerződés akkor, ha Eladó a megrendelt terméket vagy szolgáltatást leszállítja Vevő részére. Eladó külön értesítést küld, ha a Vevő által megrendelt termék(ek) át lettek adva a postának, vagy futárszolgálatnak.

Bizonyos termékek és szolgáltatások esetén Eladó fenntartja magának a jogot, hogy csak abban az esetben szállítja le a megrendelt terméket, ha azt Vevő annak vételárát díjbekérő (proforma számla) alapján, a fizetési határidőre, előre kiegyenlíti. A díjbekérőn (proforma számlán) megjelölt határidő lejárta után Eladó nem vállal felelősséget, ha a terméket más megvásárolja, illetve ha elfogy.

A szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a szerződést Eladó iktatja és azt a hatályos jogszabályi előírások által előírt időtartamig őrzi.

Szerződéskötés magyar nyelven lehetséges.

Eladó a vásárlás valamennyi lépésében visszalépési lehetőséget biztosít Vevő részére. Ennek megfelelően Vevő a megrendelés végleges elküldése előtt bármely megelőző lépést módosíthat.

Eladó a megrendelés ellenőrzését külön lépésben is biztosítja Vevő részére, ahol Vevő a teljes megrendelést, azaz a kosár teljes tartalmát áttekintheti, valamennyi tétel darabszámát módosíthatja, illetve a tételeket törölheti. A megrendelés végleges elküldésére csak ezt követően kerülhet sor.

Vételár

A vételár mindig a kiválasztott áru vagy szolgáltatás mellett feltüntetett bruttó ár, tehát a feltüntetett árak az ÁFÁ-t már tartalmazzák. Amennyiben a terméket, illetve szolgáltatást egyéb közterhek is terhelik, a feltüntetett árak ezeket is tartalmazzák.

Eladó fenntartja a webáruházban feltüntetett árak változtatásának jogát azzal, hogy a változtatás a webáruházban való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A változtatás a már megrendelt áruk és szolgáltatások vételárát nem befolyásolja, kivéve a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott esetekben.

Eladó a már megrendelt áruk és szolgáltatások vételárára vonatkozóan is fenntartja a változtatás jogát, ha adatbeviteli hiba, illetve bármely tévedés miatt a webáruházban feltüntetett vételár hibásan lett megadva, vagy eltér az Eladó telephelyén üzemeltetett üzletben látható vételártól. Ebben az esetben Vevő elállhat a szerződéstől, de kártérítési igényt nem érvényesíthet Eladóval szemben.

A webáruházban feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítási illetve postaköltségeket. Ezek a költségek a vásárlás folyamán külön vannak feltüntetve és hozzáadva a termék vételárához, valamint Eladó ezeket külön számlázza. A járulékos költségek a Vevőt terhelik.

A webáruházban megvásárolható szolgáltatásokat Eladó közvetített szolgáltatásként is nyújthatja.

Fizetési módok

Vevő a járulékos költségekkel növelt teljes vételár kifizetésénél az alábbi fizetési módok közül választhat:

1. Utánvétel

Az elfogadott megrendelés vételára a postai úton történő szállítást követő átvétel időpontjában a postai kézbesítőnek készpénzben fizetendő.

2. Átutalás

Vevőnek az elfogadott megrendelés vételárát az Eladó által történő teljesítést megelőzően van lehetősége átutalással kifizetni. Eladó kizárólag a vételár teljes mértékben történő megfizetését követően teljesít. A vételár átutalására Vevőnek 8 nap áll rendelkezésére. Amennyiben ez idő alatt nem érkezik meg a vételár Eladó bankszámlájára, úgy a Vevő megrendelése törlésre kerül, a megrendelt termék eladásra visszakerül online boltunkba. Eladó egyedi megállapodás alapján Vevő kérésére ettől eltérő fizetési határidőt is megállapíthat.

Vevő az átutalás közlemény rovatában feltünteti a megrendelés elfogadásáról szóló visszaigazolásban szereplő megrendelésszámot. Az ennek elmulasztásából vagy a megrendelésszám hibás feltüntetéséből eredő károkért Eladó semmilyen felelősséget nem vállal, a károkat és a többletköltségeket Vevő viseli. Eladó vállalja, hogy hiányzó vagy hibás megrendelésszám esetén kísérletet tesz a megrendelés azonosítására, de az azonosítás sikertelensége esetén Eladót semmilyen felelősség sem terheli. Amennyiben a megrendelés azonosítása a vételár, vagy annak adott részletét követő 30 napon belül sem jár sikerrel, Eladó köteles az igazoltan felmerült költségeivel (például banki átutalás költsége, postaköltség, stb.) csökkentett összeget arra a bankszámlára visszautalni, amelyről az érkezett.

3. Pick Pack Pont, PostaPont és Postai csomagautomata, FOXPOST

Pick Pack Pontos, PostaPontos, Postai Csomagautomata, illetve FOXPOST szállítás estén Vevő a megrendelés véglegesítésénél köteles feltüntetni a kiválasztott Pick Pack Pontot, PostaPontot vagy FOXPOST pontot, ahol termékét szeretné átvenni. Ennek elmulasztását Eladó jelzi Vevőnek, így utólag ez az adat pótolható. Azonban, ha Eladó nem kapja meg ezt az adatot, úgy nem tudja a megrendelt terméket átadni a futárszolgálatnak. Az ebből adódó károkért Eladó nem vállal felelősséget. Pick Pack Pontos, PostaPontos és FOXPOST szállítás esetén Vevő utánvételesen és előre utalással is fizethet.

4. Barion bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
Erről a fizetési módról további információ a www.barion.hu oldalon található.

5. Készpénz

Készpénzzel történő fizetésre az alábbi esetekben van lehetőség:

– Pick Pack Pont, PostaPontos, vagy Postai (MPL) szállítás esetén az átvétel időpontjában a futárnak készpénzben.
– Személyes átvétel estén Eladó telephelyén (üzletében) pénztári befizetéssel.

6. Helyszíni bankkártyás fizetés

A helyszínen lehetőség van bankkártyás fizetésre a SumUp pénzforgalmi szolgáltató rendszerén keresztül.

A helyszínen az alábbi kártya és fizetési típusokat fogadjuk el a rendszerben:

A bankkártyás helyszíni vásárlásról a vevő a szabályoknak megfelelően bankkártyás fizetési nyugtát kap online pénztárgép által, valamint külön telefonszámra, vagy e-mail címre kérhet tranzakciós nyugtát is, amit azonnal a SumUp állít ki.

A SumUp Payments Ltd. az Egyesült Királyság Financial Conduct Authority intézménye álltal szabályozott pénzforgalmi szolgáltató. (A 2011-es Elektronikus Pénzszabályozó rendelet alatt, igazolványszámunk: 900700).

***

Eladó fenntartja a jogot bármely fizetési mód átmeneti szüneteltetésére vagy végleges megszüntetésére.

Számlázás

Az Eladó online formában küldi meg Vevő részére az ÁFÁS számlát, a megrendeléskor megadott e-mail címre, amit Vevő távnyomtatással ki tud magának nyomtatni. Ehhez Eladó a Szamlazz.hu, a KBOSS.hu Kft. számlázó rendszerét használja.

Amennyiben a vevő az Eladó telephelyén (üzletében) ÁFÁS számlát igényel, az az áru, illetve szolgáltatás átadásával, teljesítésével egyidejűleg kerül átadásra Vevő részére online formában, e-mail címére megküldve.

Eladó a fizetés lebonyolítása céljából általa igénybevett szolgáltatásokat közvetített szolgáltatásként nyújtja és számlázza Vevő részére.

Szállítási és átvételi módok

A szállítási határidő a vételár Eladó bankszámláján történő jóváírásától, vagy utánvét esetén Eladó visszaigazolásától számítandó.

Vevő kizárólag a Magyar Köztársaság területére kérhet szállítást. Ettől eltérő szállítási címre történő szállítás Eladó és Vevő egyedi megállapodását követően lehetséges.

Vevő az alábbi szállítási, illetve átvételi módok közül választhat:

1. Posta vagy PostaPont és Csomagautomata
Erről a szállítási módról további információkat a www.posta.hu vagy www.postapont.hu oldalon talál.

2. FOXPOST Csomagautomata
Csomag átvétele a FOXPOST csomagautomatáiból. További információkat itt talál: www.foxpost.hu

2. Pick Pack Pont (Jelenleg nem elérhető!)
Erről a szállítási módról további információkat a www.pickpackpont.hu oldalon talál.

3. Személyes átvétel

Eladó telephelyén (üzletében) a weboldalon megjelölt nyitvatartási időben, a megrendelés elfogadását követő 2 héten (14 napon) belül. Amennyiben az átvétel nem történik meg a két hetes időszakon belül, eladó mentesül a megrendelés teljesítése alól.

Vevő kötelezettséget vállal a megrendelt termék, illetve szolgáltatás átvételére. Az ennek elmulasztásából eredő károkért Eladó semmilyen felelősséget nem vállal, a károkat és a többletköltségeket (pl. ismételt kiszállítás, munkaidőn kívüli szállítás, visszaszállítás, stb.) Vevő viseli.

Vevő köteles az átvétel időpontjában a küldeményt tételesen ellenőrizni, ami kiterjed a termékhez, illetve szolgáltatáshoz kapcsolódó dokumentumokra (pl. jótállási jegy, használati utasítás, stb.). Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt Eladó nem fogad el.

4. Külföldi postai szállítás

Kifejezetten külföldi kiszállításra használható szállítási mód, amit a Magyar Posta szolgáltatásaként vehető igénybe. Ez a fajta szállítási mód az európai országban érhető el. A fizetés csak átutalással, illetve Barion bankkártyás fizetéssel lehetséges.

Eladó fenntartja a jogot bármely szállítási mód átmeneti szüneteltetésére vagy végleges megszüntetésére.

Eladó a szállítás és átvétel lebonyolítása céljából általa igénybevett szolgáltatásokat közvetített szolgáltatásként nyújtja és számlázza Vevő részére.

Szállítási költségek, amik a Vevőt terhelik. Bruttó árak.

Foxpost csomagautomatás átvétel: 1.270 Ft
Házhozszállítás utánvétellel: 2.400 Ft
Személyes átvétel: Eladó nem számít fel díjat.
Külföldi postai szállítás: Megegyezés szerint


Elállási jog

Az elállási jog gyakorlására a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

A Vevő a szerződéstől tizennégy napon belül indokolás nélkül elállhat.

A Vevő az elállási jogát
– termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától számított tizennégy nap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig,

– szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától számított tizennégy nap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja.

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vevőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az Eladó azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Vevő kizárólag sérülésmentes, , bontatlan, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén jogosult az elállási jog gyakorlására.

Eladó és Vevő eltérő megállapodása hiányában Vevő nem gyakorolhatja az elállási jogot
– szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt Eladó a teljesítést a Vevő beleegyezésével megkezdte,

– olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac

Eladó által nem irányítható ingadozásától függ,
– olyan termék értékesítése esetében, amely a Vevő személyéhez kötött, illetve amelyet a Vevő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó,

– hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a Vevő felbontotta,

– hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében,

– szerencsejáték-szerződés esetében.

Természeténél fogva nem szolgáltatható vissza különösen, de nem kizárólag az a termék, amely a visszaküldést követően ismételten már nem értékesíthető más vásárló részére. Ennek oka lehet többek között a rendeltetésszerű használatbavétel által okozott, visszafordíthatatlan változás is.


Garancia, jótállás, szavatosság

A jótállásra és a szavatosságra a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben és a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

Eladó a felkínált termékek és szolgáltatások gyártói vagy forgalmazói által elérhetővé tett információkért és a gyártók vagy forgalmazók magatartásáért – különösen, de nem kizárólag az üzleti tisztesség követelményeinek való megfelelést, a kiszolgálás módját, a közölt adatok valódiságát, megbízhatóságát, pontosságát, teljességét vagy naprakészségét, a webáruházban kínált termékek vagy szolgáltatások minőségét – semmilyen felelősséget nem vállal.

A termékek, szolgáltatások bemutatása kizárólag tájékoztató jellegű, a termék forgalmazója vagy gyártója által közölt adatokon alapul, melyre tekintettel annak pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért és az ezek hiányából eredő közvetlen vagy közvetett károkért Eladó semmilyen felelősséget nem vállal.

Vevő tudomásul veszi, hogy a webáruházban megvásárolt termékek és szolgáltatások rendeltetésszerű használatáért, valamint jogszavatosságáért, kizárólag és közvetlenül a termék, illetve szolgáltatás azon gyártója, illetve forgalmazója vállalja a felelősséget, amely gyártó, illetve forgalmazó a terméket, illetve a szolgáltatást az Eladó számára értékesítette, vagy más módon az Eladó által üzemeltetett webáruházban megvételre kínálta. Eladó kizárólag abban az esetben teljesít jótállási és szavatossági kötelezettségeket, ha a terméknek Eladó a gyártója, illetve a szolgáltatást Eladó közvetlenül nyújtja, továbbá a terméknek Eladó az első magyarországi forgalomba hozója.

Vevő tudomásul veszi, hogy szavatossági, vagy jótállási igényét a termék, szolgáltatás gyártója, illetve forgalmazója felé közvetlenül köteles írásban vagy személyesen jelezni.


Egyéb információk

A szerződés tárgyának lényeges jellemzőiről szóló tájékoztatás, használati utasítás, a használattal járó veszélyekről szóló tájékoztatás a konkrét árucikk gyártójának információs oldaláról, dokumentációjából ismerhető meg. Ennek esetleges pontatlanságáért az adott termék gyártója felelős.

A termékek és szolgáltatások webáruházban történő megjelenítése nem jelenti az Eladó ajánlati kötöttségét, Eladót ajánlati kötöttség nem terheli.

Panaszt az ynfoo.kft@gmail.com e-amil címre küldhet.

Vevő tudomásul veszi, hogy Eladó a hozzá beérkező panaszokat és bejelentéseket kizárólag továbbítja az adott termék, illetve szolgáltatás gyártójának, illetve forgalmazójának. Eladó részére beküldött panasz nem jelenti és nem helyettesíti a termék gyártójával, illetve forgalmazójával szembeni igényérvényesítés jogszerű megindítását és jogszabály szerinti hatályosulását.


Szerzői jog

A jelen honlap tartalmát szerzői jog védi. A honlapon szereplő információk, képek és egyéb anyagok, a webáruház grafikai megjelenése és grafikai elemei, a webáruházban megvásárolható termékek és szolgáltatások neve, képe, márkája és egyéb elemek és megnevezések csak a webáruházban történő vásárlás céljára szolgálnak.

Minden egyéb felhasználás Eladó, illetve a termékek és szolgáltatások által érintett harmadik személyek írásbeli engedélye nélkül tilos, különös tekintettel az adatbázisokba történő rögzítésre, sokszorosításra és a reklámcélú felhasználás bármely formájára, valamint harmadik félnek történő továbbításra, valamennyi esetben részben vagy átdolgozott formában is.

A szerzői jog kiterjed a weblapon található hang- és videóanyagokra is. Ezeket az anyagokat másolni, átdolgozni, terjeszteni, mások számára hozzáférhetővé tenni engedély nélkül tilos.

A weboldal bármely tartalma csak és kizárólag az YNFOO ONLINE Kft. (Képviselő: Joó László) írásos engedélye alapján tehető közzé, akár részben, akár egészben. Ezekben az esetekben kötelezően fel kell tüntetni a weboldal elérhetőségét (www.buveszszinhaz.hu).

Szerzői jogsértés esetén, forrás megjelölés, vagy írásos engedély nélkül közzétett írásos, hang, kép vagy videóanyag napi közzétételi bruttó díja 30.000 Ft

• Szöveg esetében mondatonként
• Kép esetében darabonként
• Hang és videó esetében felhasznált 5 másodpercenként


Eladó felelőssége

Eladó nem vállal felelősséget a webáruháznak, valamint annak tartalmának elérhetőségéért és működéséért. Eladó nem felelős semmilyen kárért, amely a webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be. Eladó nem vállal felelősséget olyan hibák esetén, amelyek megakadályozzák a webáruház akadálytalan működését és a weboldalon történő vásárlást, továbbá, ha a működési hibával összefüggésben az Interneten küldött és fogadott adat elveszik. Eladó nem vállal felelősséget a webáruház használata során fellépő szoftver, kommunikációs, vagy egyéb technikai hibákért.

Eladó nem vállal felelősséget az elírási hibákért, a webáruházban elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért, különös tekintettel a téves ármegjelölésre.

Eladó nem vállal felelősséget a webáruház adatainak és információinak felhasználásából, továbbadásából vagy nem elérhetőségéből eredő közvetlen, közvetett vagy egyéb károkért.

A webáruházban található képek minták, az eltérésekért Eladó felelősséget nem vállal.

Eladó fenntartja magának a jogot a webáruház részleges vagy teljes megszüntetésére, megváltoztatására és szüneteltetésére bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, az ebből eredő közvetlen, közvetett vagy egyéb károkért Eladó felelősséget nem vállal.

Eladó nem vállal felelősséget a webáruház honlapjáról elérhető más internetes honlapok tartalmáért, valamint nem vállal felelősséget az Eladó honlapjára mutató más internetes honlapok tartalmáért.


Vevő felelőssége

Vevő kijelenti, hogy az Internet technikai és műszaki korlátait ismeri, a technológiával együtt járó hibalehetőségeket és kockázatokat elfogadja. Ennek megfelelően tudatában van annak, hogy az Interneten keresztül rendelkezésre bocsátott információk hitelessége, helyessége és teljessége nem garantálható.

Vevő felelőssége a számítógépén tárolt adatok megvédése, különös tekintettel a webáruházba való bejelentkezéshez szükséges adatokra. Eladó nem vállal felelősséget a felhasználói adatok Vevő tudtával vagy tudta nélküli illetéktelen használatából eredő károkért. Vevő felelősséggel tartozik a saját adatainak illetéktelen használatával az Eladónak vagy bármely harmadik személynek okozott károkért.

Vevő tudomásul veszi, hogy megrendelése jóváhagyásával jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja, az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el.

Vevő köteles a regisztrációnál megadott adataiban bekövetkezett változásokat átvezetni, különös tekintettel a szállítási címre. Az ennek elmulasztásából eredő többletköltségeket és károkat Vevő viseli.

Vevő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut és szolgáltatást tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az Általános Szerződési Feltételekben szereplő fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése Vevő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket és károkat a Vevő viseli.

Eladó tulajdonjog fenntartással él mindaddig, amíg Vevő a megrendelés ellenértékét teljes mértékben meg nem fizeti. A tulajdonjog fenntartással szállított áru harmadik személy által történt lefoglalása, illetve végrehajtási vagy felszámolási eljárás alá vonása esetén Vevő köteles Eladó tulajdonjogát bejelenteni és erről Eladót haladéktalanul értesíteni.

Vevő tudomásul veszi, hogy Eladó számlájának lejárati határidejét követő időpontban Eladónak jogában áll egyoldalú bejelentéssel visszáru igényét bejelenteni Vevő részére az általa leszállított és saját tulajdonát képező termékekre (szolgáltatásokra) vonatkozóan. Vevő köteles Eladó jóváíró számlája ellenében, annak átvételével azonos időben kiadni a jóváíró számlán szereplő tételeket Eladó részére. Vevő kijelenti, hogy Eladó tulajdonjog igényét nem vitatja.


Jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben az alábbi jogszabályok irányadók:

– Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. Törvény.

– A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet.

– A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény.

– A Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény.

https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2023/06/shop_circle_logos_originals.png

Eredeti alkotások

https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2023/06/shop_circle_logos_prints.png

Nyomatok

https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2023/06/shop_circle_logos_collectibles.png

Ajándéktárgyak

https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2024/06/shop_circle_logos_paper_art.png

Papír szobrászat

https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2023/06/shop_circle_logos_artist_tools.png

Kellékek & Egyebek

https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2020/11/barion-card-strip-intl_1200px.png
https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2023/05/foxpost_logo_white-160x160.png

© 2024. Ynfoo Online Kft. – Minden jog fenntartva! – ÁSZFAdatvédelem

Languages
Select your currency
EUR euró